29
Dec

Familia viitorului

   Posted by: admin   in Cuvinte duhovnicesti

 

    Vizionând minunatul filmuleţ, prezentat ca “cea mai tare reclamă posibilă” pe youtube, nu pot să vă ascund că mi se rupe sufletul de durere: este atacată direct ideea de familie. Si de unde pornesc toate aceste idei anti-crestine? De unde izvoraste rautatea, expusă astfel in vitrine fără pic de jenă? Clar din lipsa de credintă in Hristos.  Hristos ne-a lăsat porunca iubirii, poruncă şi principiu pentru care El, Dumnezeu si Domn a toate, a murit pe cruce.
    Vedem cum vechea familie se transformă intr-o monogamie “in serie”.  Adică, orice casatorie este urmată de un divorţ şi de o nouă casatorie şi aşa mai departe.  Nu mai amintesc de homosexualitate şi alte patimi, care sunt la ordinea zilei.   
    Cu tristete vă spun că nu m-ar mira sa apară reclame de acest fel şi pt clinicile in care se săvârseste avortul.  Ar fi “politically corect”, nu ? 

Fratele Daniel

This entry was posted on Monday, December 29th, 2008 at 10:52 pm and is filed under Cuvinte duhovnicesti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.